sezamo plata card de masa

Cardul de masă Pluxee Gusto poate fi de acum folosit și pentru comenzi pe Sezamo

4 Iulie 2023

Sezamo a devenit partener Pluxee, acceptând plata prin cardul de masă Pluxee Gusto. Ce înseamnă asta pentru tine? Dacă locuiești în București și județul Ilfov, poți comanda produsele alimentare preferate, pe care să le plătești cu cardul de beneficii. Ai acces la peste 12.000 de produse, adică de trei ori mai multe decât în cazul unui supermarket obișnuit. Află ce avantaje ai când cumperi cu Pluxee Gusto de pe Sezamo și cum îți înregistrezi cardul pe platformă.

Cu toții ne dorim să ne putem bucura de mese gustoase și sănătoase, fără a pierde timp și energie la cumpărături. După o zi lungă de muncă, nu avem întotdeauna dispoziția necesară pentru a înfrunta aglomerația din supermarketuri sau piețe, pentru a căuta produse proaspete și totodată convenabile ca preț. Din fericire, în ziua de astăzi poți comanda online alimentele de care ai nevoie, astfel încât acestea să îți ajungă rapid direct la ușă. Iar când îți poți plăti comanda cu cardul de beneficii, viața devine și mai simplă!

Așa cum probabil ți-ai dat seama deja, avem pentru tine o veste bună, despre care abia așteptam să îți povestim: Sezamo este de acum partenerul nostru și acceptă plata prin card de masa Pluxee Gusto. Descoperă în continuare cum folosești cardul de beneficii pentru a-ți comanda bunătăți de pe Sezamo.

Ce avantaje ai atunci când cumperi cu cardul Pluxee Gusto de pe Sezamo

Fie că folosești platforma Sezamo sau aplicația mobilă, cumpărăturile sunt la fel de simple. Tot ce ai de făcut este să navighezi prin categoriile care te interesează și să îți alegi produsele de care ai nevoie. Plata se face rapid și sigur, iar așa cum îți spuneam anterior, poți folosi cardul tău de masă pentru achiziționarea produselor alimentare. Iată care sunt avantajele de care te bucuri când faci cumpărături cu Pluxee Gusto pe Sezamo:

  • Ai acces la peste 12.000 de produse, adică de trei ori mai multe decât în cazul unui supermarket obișnuit. Poți achiziționa fructe și legume de la fermieri locali, pâine de la cele mai bune brutării din oraș, carne de la măcelării locale și multe alte produse pe care le găsești la supermarket.
  • Cumperi sănătos și gustos, din surse de încredere. Fructele și legumele sunt alese de la producători din apropiere, pentru a putea fi livrate în 6 ore, mezelurile sunt proaspăt feliate, iar produsele de brutărie sunt coapte când se pregătesc comenzile. Calitatea produselor este verificată de mai multe ori pe zi, cele perisabile fiind depozitate și livrate la temperatura ideală.
  • Livrarea se face în 3 ore, la intervale de o oră sau 15 minute, iar dacă plasezi comanda până în ora 20:00, livrarea se face în aceeași zi. Produsele îți sunt livrate până la ușă. Vrei să comanzi baxuri cu apă, cărbuni pentru grătar sau alte obiecte voluminoase? Nu mai ai de ce să îți faci griji pentru cum le vei transporta.
  • Sezamo îți oferă un raport excelent preț-calitate și îți pregătește săptămânal reduceri speciale, de până la 40%. În plus, poți alege din gama de mărci proprii sau poți opta pentru produse cu termen de valabilitate scurt. Acestea beneficiază de reduceri de până la 70%.
  • Dacă ai o dietă bazată doar pe produse vegetale, poți comanda din cele peste 400 de produse plant-based.
  • În cazul în care comanda nu te mulțumește, primești garantat banii înapoi pe cardul de masă.
  • Ești părinte și simți că uneori timpul pur și simplu nu este de partea ta? Te poți înscrie în Clubul Sezamini pentru părinți ocupați și vei beneficia de reduceri speciale si livrare gratuită, de duminică până joi, între orele 10:00 - 16:00.
  • Pentru a contribui la un mediu mai curat, Sezamo folosește o flotă de mașini electrice și este primul retailer care oferă o soluție de cumpărături în pungi returnabile.

Taxa de livrare pentru comenzile efectuate pe Sezamo se calculează în funcție de zonă și de valoarea coșului. Odată ce intri pe platformă sau în aplicație, îți recomandăm să introduci adresa, astfel încât să poți vedea care este comanda minimă, cât costă livrarea în zona ta și în ce situații poți beneficia de livrare gratuită. Pentru fiecare membru nou, primele trei comenzi au transport gratuit.

Cum îți folosești cardul de masă Pluxee Gusto pe Sezamo

Vrei să te bucuri și tu de avantajele de mai sus și să comanzi de la Sezamo folosind cardul de beneficii?Plata prin card de masa Pluxee Gusto este cât se poate de simplă, așa cum vei vedea în cele ce urmează:

  • Îți creezi un cont Sezamo sau te loghezi cu adresa de e-mail/contul de Facebook.
  • Selectezi produsele preferate, le adaugi în coșul de cumpărături și completezi adresa de livrare.
  • Când intri să finalizezi comanda, selectezi metoda de plată "Card online" și adaugi datele cardului de masă Pluxee Gusto.
  • Plasezi comanda, alegând intervalul la care vrei să ajungă, apoi aștepți fără griji sosirea acesteia și te bucuri de produsele alese.

Suma minimă pentru comenzile de pe Sezamo este de 150 de lei, iar livrarea se realizează momentan doar pe teritoriul municipiului București și al județului Ilfov.

Cardul tău de masă poate fi utilizat pe Sezamo pentru achiziționarea produselor alimentare, cum ar fi: fructe și legume, carne, lactate, produse de patiserie, mezeluri, băcănie, sucuri, ceai, cafea și apă. Este bine să știi că băuturile alcoolice și produsele din tutun nu pot fi achiziționate cu cardul de masă. De asemenea, transportul sau sumele oferite ca bacșiș nu pot fi achitate prin cardul de masă.

Câștigă timp prețios pentru tine și cei dragi, alegând să-ți faci cumpărăturile online pe Sezamo cu card de masa, de pe platforma web sau direct de pe telefon. Te vei putea bucura astfel de produse proaspete, livrate direct acasă, fără drumuri la magazine, aglomerație și efort.