Noutăți

Image
HR Living Room Timisoara

Noutăți

Cum a fost la HR LivingRoom Timișoara?

Miercuri, 17 aprilie 2024, a avut loc la Timișoara evenimentul HR LivingRoom by Pluxee. O zi în care ne-am bucurat să ne întâlnim cu experți, manageri de resurse umane și lideri din companii dinamice din zona Timișoarei.

Citește mai mult
Image
Pluxee Card Virtual

Noutăți

București, 12 Aprilie 2024
Pluxee, partenerul global pentru beneficii extrasalariale și soluții pentru creșterea implicării angajaților, continuă procesul de digitalizare a portofoliului de produse prin lansarea cardului virtual, ca opțiune pentru cei peste 35.000 de clienți și peste 2 milioane de angajați ce folosesc produsele companiei într-o rețea de peste 55.000 de comercianți.

Image
Învață împreună cu Pluxee, Shurubel și Frații Eram cum se pronunță numele brandului

Noutăți

O noua senzație vibrantă este în oraș: Pluxee! Un nume care a fost din ce în ce mai des pe buzele românilor în ultima vreme. Acest brand de origine franceză aduce o notă de farmec englezesc, lăsându-i pe români nedumeriți cu privire la modul în care se pronunță.

Image
Cadouri de Paște prin care îți arăți aprecierea față de angajați

Noutăți

Sărbătorile sunt momentul în care ne reamintim, mai mult ca oricând, cât de importanți sunt oamenii din viața noastră. Fie că este vorba de familie, prieteni sau colegi, ne dorim ca fiecare persoană să știe că o apreciem. Iar aprecierea se transmite cel mai bine printr-un cadou dăruit din suflet. Dacă îți dorești să le oferi angajaților tăi cadouri de Paște inspirate, ți-am pregătit câteva sfaturi și idei care te vor ajuta să alegi darul perfect.

Image
Best Place to Work

Noutăți

În 2023 am fost certificați ca fiind Best Place to Work în Romania, în urma unui sondaj anonim printre angajații a mai mult de 6.000 de companii. Best Places to Work este o certificare internațională care oferă angajatorilor oportunitatea de a afla mai multe despre implicarea și satisfacția angajaților și recunoaște performanțele companiilor care reușesc să ofere experiențe de lucru și condiții de muncă la cele mai înalte standarde.

Image
tendinte piata muncii

Noutăți

Pluxee România, liderul în soluții globale pentru creșterea implicării și motivării angajaților, alături de FutureStation și Ipsos România, lansează azi concluziile primului studiu din seria #WorkWise, o radiografie detaliată a principalelor tendințe care pot schimba piața muncii până în 2030. Realizat pe baza unei metodologii complexe, care combină analiza de scenarii cu cercetări cantitative, studiul identifică principalele tendințe care pot determina felul în care vom lucra până în 2030, în viziunea angajaților români dar și a specialiștilor.

Image
o noua viziune de brand

Noutăți

Pluxee, noul brand care continuă activitatea de 25 de ani a lui Sodexo de lider în beneficii extrasalariale şi soluţii pentru creşterea implicării angajaţilor pe piața din România, își anunță planurile strategice pentru piața locală.

Image
sezamo plata card de masa

Noutăți

Sezamo a devenit partener Pluxee, acceptând plata prin cardul de masă Pluxee Gusto. Ce înseamnă asta pentru tine? Dacă locuiești în București și județul Ilfov, poți comanda produsele alimentare preferate, pe care să le plătești cu cardul de beneficii. Ai acces la peste 12.000 de produse, adică de trei ori mai multe decât în cazul unui supermarket obișnuit. Află ce avantaje ai când cumperi cu Pluxee Gusto de pe Sezamo și cum îți înregistrezi cardul pe platformă.

Image
sodexo brs devine pluxee

Noutăți

În 2023, Sodexo Benefits and Rewards Services a devenit Pluxee. Rămânem în continuare același partener de încredere pentru motivarea angajaților tăi, dar venim cu noi instrumente și soluții digitale. Află mai multe despre Pluxee și despre cum deschidem împreună o lume plină de oportunități pentru echipa ta, ajutându-te să câștigi angajați mai fericiți, mai motivați și mai implicați.

Image
Noul director de HR Sodexo Romania

Noutăți

Florentina Ciontea a fost numită în 2022 director de HR la Pluxee România. Cu o experiență de peste 15 ani în resurse umane și o formare inițială în psihologie, Florentina aduce o nouă dinamică organizației. Datorită pasiunii sale pentru neuroștiință și pentru oameni, noul director HR joacă un rol important în crearea unui mediu de lucru productiv şi atractiv pentru angajații Pluxee. Descoperă mai multe despre Florentina Ciontea și obiectivele sale profesionale.

Image
comanda bringo cu card de masa

Noutăți

Știai că acum îți poți utiliza cardul Pluxee Gusto pentru a face cumpărături pe Bringo? Fie că vrei să cumperi de la Carrefour, Cora sau Penny, ai la dispoziție un mod simplu și comod de a face comanda. Descoperă ce avantaje ai când folosești cardul de masă Pluxee pe Bringo, cum plătești cumpărăturile și ce fel de produse poți achiziționa.

Image
cardul pentru sprijin educational

Noutăți

Toți copiii merită să aibă acces la educație, pentru a se bucura de un viitor cât mai bun. De aceea, EDU Pass este Instrumentul prin care Guvernul României susține elevii defavorizați asigurându-le sprijin educațional. Dacă ai primit un astfel de card, este bine să știi că poți achiziționa cu el doar produse pentru copilul tău, necesare pentru activitatea școlară. Află unde poți folosi cardul și ce poți cumpăra cu el.

Image
card cadou pluxee

Noutăți

Știai că acum îți poți folosi cardurile de beneficii Pluxee pentru a-ți decora locuința cu mobilă și accesorii IKEA, sau pentru a te bucura de o masă delicioasă în stil scandinav? Află ce carduri Pluxee poți folosi în magazinele IKEA și ce poți achiziționa cu fiecare dintre ele.

Image
plata pe tazz cu card de masa

Noutăți

Cardul de masă Pluxee Gusto, cel mai iubit beneficiu extrasalarial din România, poate fi folosit acum și în aplicația Tazz. Odată ce ai cont pe Tazz, poți găsi în doar câteva secunde restaurantele care livrează în zonă și acceptă plata cu Pluxee Gusto. Descoperă cum înregistrezi cardul și cum faci comanda în doar câțiva pași simpli.

Image
pachetele de beneficii gusto

Noutăți

Atunci când angajații tăi sunt în cea mai bună formă fizică și emoțională, se pot bucura de toate oportunitățile vieții. Pentru a-i încuraja să aibă grijă de propria sănătate și stare de bine, le poți oferi acum unul dintre cele două pachete Pluxee Gusto, unice pe piața din România: Gusto Plus de Sănătate și Gusto Plus de Echilibru. Află ce beneficii include fiecare pachet.