Noutăți

Image
valoare tichete de masa

Noutăți

Valoarea tichetelor de masă se mărește la 35 RON de la 1 august 2023

28 Iulie 2023

Știai că a crescut valoarea tichetelor de masă? Alimentația sănătoasă este un aspect esențial pentru starea de bine a fiecăruia dintre noi. Totuși, deseori ne vedem puși în situația de a alege între cheltuielile lunare ale familiei și o alimentație cu adevărat nutritivă. Află cum le poți oferi angajaților tăi oportunitatea unui prânz sănătos zi de zi.

Citește mai mult
Image
sezamo plata card de masa

Noutăți

4 Iulie 2023

Sezamo a devenit partener Pluxee, acceptând plata prin cardul de masă Pluxee Gusto. Ce înseamnă asta pentru tine? Dacă locuiești în București și județul Ilfov, poți comanda produsele alimentare preferate, pe care să le plătești cu cardul de beneficii. Ai acces la peste 12.000 de produse, adică de trei ori mai multe decât în cazul unui supermarket obișnuit. Află ce avantaje ai când cumperi cu Pluxee Gusto de pe Sezamo și cum îți înregistrezi cardul pe platformă.

Image
sodexo brs devine pluxee

Noutăți

15 Iunie 2023

În 2023, Sodexo Benefits and Rewards Services a devenit Pluxee. Rămânem în continuare același partener de încredere pentru motivarea angajaților tăi, dar venim cu noi instrumente și soluții digitale. Află mai multe despre Pluxee și despre cum deschidem împreună o lume plină de oportunități pentru echipa ta, ajutându-te să câștigi angajați mai fericiți, mai motivați și mai implicați.

Image
Noul director de HR Sodexo Romania

Noutăți

18 Noiembrie 2022

Florentina Ciontea a fost numită în 2022 director de HR la Pluxee România. Cu o experiență de peste 15 ani în resurse umane și o formare inițială în psihologie, Florentina aduce o nouă dinamică organizației. Datorită pasiunii sale pentru neuroștiință și pentru oameni, noul director HR joacă un rol important în crearea unui mediu de lucru productiv şi atractiv pentru angajații Pluxee. Descoperă mai multe despre Florentina Ciontea și obiectivele sale profesionale.

Image
comanda bringo cu card de masa

Noutăți

25 Octombrie 2022

Știai că acum îți poți utiliza cardul Pluxee Gusto pentru a face cumpărături pe Bringo? Fie că vrei să cumperi de la Carrefour, Cora sau Penny, ai la dispoziție un mod simplu și comod de a face comanda. Descoperă ce avantaje ai când folosești cardul de masă Pluxee pe Bringo, cum plătești cumpărăturile și ce fel de produse poți achiziționa.

Image
cardul pentru sprijin educational

Noutăți

9 Mai 2022

Toți copiii merită să aibă acces la educație, pentru a se bucura de un viitor cât mai bun. De aceea, EDU Pass este Instrumentul prin care Guvernul României susține elevii defavorizați asigurându-le sprijin educațional. Dacă ai primit un astfel de card, este bine să știi că poți achiziționa cu el doar produse pentru copilul tău, necesare pentru activitatea școlară. Află unde poți folosi cardul și ce poți cumpăra cu el.

Image
card cadou pluxee

Noutăți

3 Mai 2022

Știai că acum îți poți folosi cardurile de beneficii Pluxee pentru a-ți decora locuința cu mobilă și accesorii IKEA, sau pentru a te bucura de o masă delicioasă în stil scandinav? Află ce carduri Pluxee poți folosi în magazinele IKEA și ce poți achiziționa cu fiecare dintre ele.

Image
plata pe tazz cu card de masa

Noutăți

18 Aprilie 2022

Cardul de masă Pluxee Gusto, cel mai iubit beneficiu extrasalarial din România, poate fi folosit acum și în aplicația Tazz. Odată ce ai cont pe Tazz, poți găsi în doar câteva secunde restaurantele care livrează în zonă și acceptă plata cu Pluxee Gusto. Descoperă cum înregistrezi cardul și cum faci comanda în doar câțiva pași simpli.

Image
pachetele de beneficii gusto

Noutăți

14 Martie 2022

Atunci când angajații tăi sunt în cea mai bună formă fizică și emoțională, se pot bucura de toate oportunitățile vieții. Pentru a-i încuraja să aibă grijă de propria sănătate și stare de bine, le poți oferi acum unul dintre cele două pachete Pluxee Gusto, unice pe piața din România: Gusto Plus de Sănătate și Gusto Plus de Echilibru. Află ce beneficii include fiecare pachet.