Cum pot folosi angajații tăi cardul Gusto Pass? - Sodexo Romania
card de masa, angajati

Cum pot folosi angajații tăi cardul Gusto Pass?

Te gândești să le acorzi angajaților tăi lunar beneficii extra-salariale și te interesează o variantă cât mai utilă pentru întreaga echipă? Ținând cont de faptul că fiecare persoană are nevoile și preferințele sale, este bine să te asiguri că faci alegerea potrivită, astfel încât beneficiul ales să fie o soluție avantajoasă atât pentru companie, cât și pentru angajați.

Cardul Gusto Pass este unul dintre cele mai populare beneficii acordate în țara noastră, fiind alternativa electronică la clasicele tichete de masă pe suport tipărit. În cazul în care te întrebi dacă angajații tăi ar putea avea dificultăți în a-l folosi, nu trebuie să îți faci griji: cu ajutorul cardului, aceștia își vor putea achita la fel de simplu, însă mult mai rapid, mesele zilnice sau alimentele cumpărate de la magazin. Iată cum se pot bucura utilizatorii cardului de suma încărcată pe acesta:

Plata la magazine, supermarketuri și hipermarketuri

Pentru cei care își doresc să-și cumpere produse alimentare, cardul Gusto Pass este o modalitate ușoară de a le achita. Avantajul mare față de tichetele tipărite constă în flexibilitatea totală oferită de card: suma achitată nu trebuie rotunjită prin cumpărarea altui produs sau printr-o diferență de bani. Plătești exact cât ai nevoie! De asemenea, soldul poate fi consultat oricând în aplicatia gratuita de mobil Sodexo, iar plățile se pot face contactless, în limita a 100 RON. Peste 100 RON, va fi necesară introducerea codului pin, ca măsură de siguranță.

Achitarea meselor în oraș, la restaurant sau fast-food

Dacă angajații tăi vor să ia masa în oraș, o pot face cu ajutorul cardului Gusto Pass la un număr mare de restaurante și localuri de tip fast food. Fie că e vorba de prânzul din timpul programului, fie de o cină la restaurantul preferat, cu siguranță se vor bucura să aibă la dispoziție o alternativă de plată acordată de companie. Tot mai multe restaurante oferă ca opțiune achitarea notei prin Gusto Pass, așa că angajații au de unde alege.

 Vezi rețeaua completă de parteneri Sodexo 

Plata în cafenele, cofetării și patiserii

Gusto Pass este și o variantă excelentă pentru persoanele care vor să se răsfețe cu ceva bun în timpul liber. O prăjitură, un ceai sau o cafea alături de cei dragi? Nimic mai ușor, plata se face direct cu cardul de tichete de masă. Cardul poate fi folosit atât în mari lanțuri de ceainării și cafenele, cât și în cofetării mici și cochete - totul este ca utilizatorii să verifice pe site-ul Sodexo, în aplicație sau chiar la fața locului metodele de plată și să poată astfel merge la sigur.

Atunci când decizi să acorzi Gusto Pass în format electronic, în loc de tichetele de masă pe suport tipărit, pui la dispoziția angajaților tăi un beneficiu modern și complex, de care aceștia se vor putea bucura din plin. Ia în considerare faptul că un card este întotdeauna mai ușor de folosit și mai comod, mai ales când vine vorba de o masă în oraș. 

Nu uita că acordându-le angajaților beneficiile extra-salariale potrivite, demonstrezi și faptul că ești un angajator implicat, căruia îi pasă de bunăstarea oamenilor săi și care își dorește să le ofere o recompensă firească pentru munca lor de zi cu zi. 

New call-to-action

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.