mybenefits beneficii flexibile pentru angajati -PLUXEE

Peste 28.000 de beneficii extra salariale prin platforma MyBenefits

12 Octombrie 2022

MyBenefits este platforma intuitivă care le oferă angajaților tăi oportunitatea de a-și alege chiar ei beneficiile extrasalariale de care au nevoie. Cu peste 28.000 de produse și servicii integrate în scheme personalizate, MyBenefits te ajută să simplifici acordarea beneficiilor și să acorzi echipei tale mai multă autonomie. Află mai multe despre avantajele platformei.

Beneficiile fixe înseamnă predictibilitate și stabilitate în percepția fiecărui angajat. Plecând de la această certitudine, ne-am propus să găsim cea mai elegantă soluție, cu ajutorul platformei MyBenefits, de a integra beneficiile extra salariale fixe în pachetul de beneficii flexibile.

Peste 28.000 de beneficii extra salariale integrate în scheme personalizate este ceea ce oferă parteneriatul dintre start-upul românesc MyBenefits - platforma de loializare și beneficii pentru angajați - și Pluxee - liderul local al pieţei de beneficii extra salariale - pentru toţi angajatorii şi angajații din România.

MyBenefits este o platformă digitală prin care angajatorul oferă angajaţilor libertatea de a alege   beneficiile potrivite nevoilor lor.

Astfel, angajaţii pot să își selecteze singuri, online, beneficiile în funcţie de bugetul alocat de angajator si pot să le schimbe lunar.

Platforma oferă produse și servicii diverse precum beneficiile Pluxee (carduri de masa, cadou, turist şi culturale), asigurări medicale, abonamente la clinici medicale, pensii private, programe de dezvoltare personală și traininguri, servicii de wellbeing. Printre furnizorii incluși în platformă se numără: Regina Maria, MG Dental, MedLife, Mind Architect, Allianz Țiriac, eMAG sau Decathlon. Oferta este dinamică, constant fiind adaugaţi noi furnizori de servicii și produse, care răspund nevoilor din piață şi tendinţelor în materie de beneficii și criteriilor MyBenefits.

Beneficiile listate pot fi adaptate și alese împreună cu echipa de resurse umane, în funcție de profilul angajaților și de cultura organizațională a fiecărei companii.

Pachetele de beneficii au fost gândite astfel încât să satisfacă nevoile tuturor tipurilor de angajați, indiferent de vârstă sau experiență, crescând, în acelaşi timp, gradul de loialitate față de angajator.

Interfaţa platformei este intuitivă, iar înrolarea tuturor echipelor în platformă se poate face în timp foarte scurt, în 20 de minute, după încheierea formalităţilor de achiziţionare şi după ce echipa MyBenefits primește toate resursele (culori, logos, alte preferințe de design, structură, etc.).

Prin acest parteneriat, cele două companii și-au propus să devină principalul furnizor de beneficii extra salariale flexibile din România şi să aducă o experienţă îmbunătăţită atât consumatorului final cât şi angajatorului.