Cadouri de Craciun sau sarbatori - Pluxee Romania

Să oferi echipei tale cadourile de Crăciun potrivite e o mică victorie

9 Noiembrie 2023

Sărbătorile de iarnă sunt ocazia perfectă de a le aduce bucurie oamenilor din viața ta. Iar unul dintre cele mai simple moduri de a face asta este prin intermediul unui cadou oferit din suflet. Dacă pentru familie sau prietenii apropiați poate fi simplu să alegi un dar inspirat, cadourile de Crăciun sau de sărbători pentru colegi pot fi o provocare. Din fericire, există o soluție simplă, care te va ajuta să le oferi din prima colegilor tăi cadouri inspirate. Descoperă în continuare despre ce este vorba.

De ce merită să oferi echipei tale cadouri de Crăciun?

Cadourile au devenit de-a lungul timpului un simbol al aprecierii, un gest prin care le demonstrezi celor din jurul tău că sunt importanți pentru tine. Iar oamenii cu care lucrezi sunt o parte esențială din viața ta - succesul afacerii se bazează pe efortul și implicarea fiecărui coleg.

De-a lungul anului, obișnuiești să sărbătorești alături de echipa ta marile victorii, cum ar fi proiectele încheiate cu succes sau creșterea vânzărilor de la un trimestru la altul. Totuși, nu trebuie să pierzi din vedere dedicarea constantă și micile victorii de zi cu zi, care nu sunt transpuse întotdeauna în cifre și rapoarte. Sărbătorile îți oferă oportunitatea perfectă de a mulțumi echipei tale pentru toate aceste realizări - mici la prima vedere, dar neprețuite pentru bunul mers al companiei.

Prin urmare, cadourile oferite de Crăciun nu sunt o formalitate, ci un ’’mulțumesc’’ spus din suflet, un mod de a le arăta colegilor tăi că îi apreciezi. Un astfel de gest te va apropia și mai mult de echipa ta, va crea o conexiune specială și va aduce bucurie în inima fiecărei persoane.

Privește alegerea cadoului potrivit ca pe o mică victorie personală

Alegerea unui cadou de Crăciun nu trebuie să reprezinte o sursă de stres, ci o activitate plăcută. Totuși, când vine vorba de darurile oferite colegilor tăi, poate fi dificil să intuiești exact ce și-ar dori fiecare persoană. În plus, trebuie să comanzi din timp darurile, să le depozitezi și să le oferi la momentul potrivit, înainte de sărbători. Toate aceste lucruri presupun timp, energie și efort, iar la final nu ai certitudinea că echipa ta se bucură cu adevărat de cadourile oferite.

Poți uita însă de cadourile neinspirate sau de timpul și energia consumate de sărbători, pentru că ai la dispoziție o soluție simplă: poartă numele de Pluxee Cadou și este un beneficiu extrasalarial care se transformă în darul perfect pentru fiecare membru al echipei. 

Tot ce ai de făcut este să comanzi cardurile Pluxee Cadou, iar noi ți le vom trimite în doar câteva zile, astfel încât să le poți înmâna colegilor înainte de sărbători. Ulterior le vei putea încărca online cu suma dorită, iar colegii tăi își vor alege chiar ei cadourile preferate, de la partenerii Pluxee din întreaga țară. Iar ca totul să fie și mai bine, poți folosi același card și pentru sărbătorile viitoare - Paște, 8 martie, 1 iunie. De fiecare dată când vrei să oferi un dar, încarci cardul Pluxee Cadou.

Iar dacă vrei ca bucuria colegilor tăi să fie cât mai mare, îți recomandăm să încarci cardurile Pluxee Cadou cu valoarea maximă nominală, de 300 de lei per angajat sau copil minor al angajatului, în funcție de eveniment. Astfel, fiecare persoană se va putea bucura din plin de cadoul tău.

Pentru colegii tăi, Pluxee Cadou înseamnă oportunitatea de a primi un dar care să le facă plăcere cu adevărat. Pentru tine, înseamnă o mică victorie: sentimentul că ai dăruit din prima cadourile de Crăciun potrivite.

Ce avantaje vă aduce Pluxee Cadou ție și echipei tale

Cardul Pluxee Cadou vine cu o serie de beneficii, atât pentru colegii tăi, cât și pentru tine. Iată care sunt acestea:

  • O experiență personalizată - față de darurile clasice, Pluxee Cadou este o variantă mult mai elegantă și flexibilă.Colegii tăi își pot alege singuri cadourile pe care și le doresc, de la comercianții parteneri Pluxee din întreaga țară. Oamenii sunt diferiți, motiv pentru care și nevoile și dorințele lor pot fi diferite. De aceea, ne-am asigurat că acoperim cât mai multe arii de consum, așa că am încheiat parteneriate cu mii de magazine care acceptă carduri Pluxee Cadou, din diferite categorii de produse: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, electrocasnice, bijuterii, etc.
  • Facilități fiscale - sumele încărcate pe Pluxee Cadou sunt scutite de impozitul pe venit de 10% și nu intră în baza de calcul a contribuțiilor sociale, dacă sunt oferite cu ocazia evenimentelor (Crăciun, Paște și a sărbătorilor similare ale altor culte religioase, 1 Iunie, 8 Martie) și în limita a 300 lei/ angajat și/sau copil minor, în condițiile legii.
  • Simplu de acordat - alimentarea cardurilor se face comod și rapid, din platforma Pluxee pentru clienți și comercianți.
  • Rețea vastă de parteneri - cardul Pluxee Cadou poate fi utilizat pentru o multitudine de produse, de la magazine fizice și online din întreaga țară.
  • Acces la oferte speciale - partenerii noștri pregătesc constant promoții pentru utilizatorii cardurilor de beneficii Pluxee.
  • Administrare simplă - colegii tăi pot vizualiza oricând în aplicația Pluxee soldul cardului și valabilitatea acestuia, precum și tranzacțiile realizate. Tot aici vizualizează lista de parteneri și ofertele speciale.

Alege ca de sărbători să simți chiar tu bucuria unei mici victorii personale: aceea de a-ți face toți colegii fericiți, oferindu-le un cadou de Crăciun cu adevărat inspirat și valoros!