12 hoteluri si pensiuni cu cardul de vacanta

10 hoteluri și pensiuni unde te poți caza cu cardul de vacanță

12 Februarie 2024

Vacanța este ocazia perfectă de a te bucura de un timp doar al tău, departe de responsabilitățile de zi cu zi. Oferă-ți cât mai des această oportunitate, mai ales că poți achita cazarea și serviciile incluse în pachetul turistic prin cardul Pluxee Turist. Descoperă 10 hoteluri și pensiuni unde poți achita sejurul cu cardul de vacanță.

Cu toții avem nevoie ca din când în când să lăsăm deoparte rutina și responsabilitățile, și să ne încărcăm bateriile cu un binemeritat concediu. Vacanța contribuie atât la starea noastră de bine, cât și la menținerea echilibrului între viața profesională și cea personală.

Indiferent de domeniul în care lucrezi, este esențial să-ți iei cel puțin un concediu pe an, astfel încât mintea și corpul tău să se poată relaxa cu adevărat. Iar dacă angajatorul tău ți-a oferit cardul de vacanță Pluxee Turist, ai un motiv în plus să îți planifici viitorul concediu.

Cum poți folosi cardul de vacanță Pluxee Turist

Așa cum îi spune numele, cardul poate fi folosit pentru a-ți achita vacanța, atâta timp cât aceasta include cel puțin o noapte de cazare. Pe lângă cazare, pachetul turistic poate include și transport, mese, agrement și tratamente balneare. Cardul de vacanță este acceptat doar pe teritoriul României, dar îți garantăm că vei găsi o multitudine de locuri minunate în care să îți rezervi un concediu de vis.

Poți plăti cu cardul la hoteluri, pensiuni sau la agenții de turism - tot ce ai de făcut este să te asiguri că unitatea respectivă acceptă această metodă de plată. Totodată, poți să rezervi vacanța simplu, rapid și sigur, direct de pe platforma noastră online.

Hoteluri și pensiuni care acceptă carduri de vacanță

Vrei să îți planifici următoarea vacanță și să o achiți cu cardul Pluxee Turist? În aplicația Pluxee vei găsi toți partenerii noștri afiliați care acceptă cardurile de vacanță. Tot aici vei descoperi și o serie de oferte și discounturi care te vor ajuta să te bucuri de concedii la prețuri speciale.

Dacă ești în căutarea unui plus de inspirație, ți-am pregătit o listă cu 10 locații unde poți petrece un concediu de vis achitând cu cardul de vacanță Pluxee Turist:

Locații în județul Brașov: pensiuni care acceptă carduri de vacanță

Pensiunea Casa Cranta

Una dintre pensiunile la care poți achita cu tichetele sau voucherele de vacanță este Casa Cranta. Situată chiar în municipiul Brașov, este cunoscută și sub numele de „Un petit Château” și este o adevărată oază de relaxare. Dacă îți dorești o vacanță cu stil, merită să alegi această pensiune, care are o arhitectură vintage și beneficiază de o panoramă superbă, către Tâmpa și centrul istoric al orașului.

Pensiunea Residence Hirscher

Visezi la o scurtă călătorie în timp, astfel încât să redescoperi istoria orașului Brașov? La poalele muntelui Tâmpa și la doar 200 de metri de Piața Sfatului, Biserica Neagră și Strada Republicii, găsești pensiunea Residence Hirscher. Aflată într-o clădire-monument, construită în 1847, Residence Hirscher te întâmpină cu încăperi elegante și luminoase. Fie că preferi un apartament, o cameră single sau una dublă, ai din ce alege și poți plăti cu vouchere de vacanță Pluxee Turist.

Pensiunea Toscana

Cauți o experiență interesantă într-o saună clasic-finlandeză, adică într-un spațiu care te duce cu gândul la băile cu aer cald din Roma antică și în același timp la baia de abur din hamamul turcesc? La pensiunea Toscana, aflată la 10 kilometri de Poiana Brașov, poți găși așa ceva. Menționăm că pensiunea Toscana acceptă tichete sau carduri de vacanță și te poți relaxa și într-o grădina exterioară de 1.200 de metri pătrați, la umbră a 100 de arbori.

Citește șiCardul Pluxee Turist te ajută să găsești rapid și ușor locul perfect pentru vacanța ta

Hoteluri sau pensiuni care acceptă vouchere de vacanță în Bucureșți

Hotel Domenii Plaza

Dacă vrei o locație elegantă, într-o zonă rezidențială a Bucureștiului, ai la dispoziție un hotel boutique de patru stele, care acceptă cardul de vacanță Pluxee Turist. Domenii Plaza se află pe lista clădirilor de patrimoniu și e placat cu același tip de piatră din care a fost construit și Arcul de Triumf. Decorațiunile sunt din marmură de Carrara și din lemn prețios. De aici, ajungi foarte repede la unele dintre cele mai importante obiective turistice din Capitală, cum ar fi Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Muzeul Țăranului Român sau Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

La Conac

Preferi o vacanță într-un loc rustic și elegant, departe de agitația orașului? O cazare în apropiere de Complexul Istoric Mogoșoaia poate fi exact ceea ce cauți. Așa cum îi spune și numele, La Conac este o locație în care te vei simți că într-o casă boierească românească, în condiții de patru stele. Te poți bucură și de o piscină în aer liber, precum și de o terasă de vară. Și aici se acceptă tichetele și cardurile de vacanță.

Locații care acceptă cardurile de vacanță, în alte zone ale țării

Pensiunea Hadar Chalet

La Gură Siriului, în județul Buzău, poți avea parte de o vacanță deosebită alături de familie, la pensiunea Hadar Chalet. Dacă ai copii, cu siguranță nu se vor plictisi aici. Au la dispoziție teren de sport, leagăne, tobogane, groapă de nisip și pot face drumeții prin pădure alături de un ghid specializat. Preferi preparatele culinare pe bază de pește? Te vei bucura să afli că pensiunea are și o păstrăvărie. Iar dacă ești amator de adrenalină, poți face mountain biking, climbing, rafting sau trasee off-road cu mașini 4 x 4.

Hotel Sighișoara

Oricând simți nevoia să te relaxezi într-un loc de poveste, departe de orașele aglomerate, merită să vizitezi Cetatea Sighișoara. Și aici poți folosi cardurile de vacanță, iar una dintre sugestiile noastre este Hotelul Sighișoara. Niciuna dintre cele 29 de camere ale hotelului nu seamănă una cu alta, ci fiecare se remarcă prin detalii deosebite. După ce faci o adevărată călătorie în timp pe străzile orașului, te vei întoarce în timpurile moderne și vei putea opta inclusiv pentru servicii de kinetoterapie.

Lux Garden Hotel

Pentru o vacanță de cinci stele la poalele pârtiilor de schi din Azuga, județul Prahova, te poți caza la Lux Garden Hotel - un alt hotel care acceptă carduri de vacanță. Este un loc în care vei putea degusta unul dintre cele 500 de vinuri de colecție din Franța, Italia și România, cum ar fi Château Lafite Rothschild, Château Mouton Rothschild sau Château Margaux. Panorama hotelului te va transporta în mijlocul naturii, unde te vei bucura de aer curat și priveliști de vis.

Ioana Hotels

Dacă vrei o experiență deosebită din toate punctele de vedere, merită să vizitezi Sinaia și să mergi la Ioana Hotels. Camerele și apartamentele hotelului sunt pline de eleganță, au vedere spre pădure și chiar șemineu. Pe terasă poți bea o cafea în aer liber, iar preparatele pot fi pregătite chiar în fața ta, bucătarii folosind un dispozitiv special. După ce ai mâncat, te poți plimba pe jos până la Castelul Peleș, aflat la doar 15 minute de hotelul de cinci stele. Și acest hotel acceptă carduri de vacanță.

Pensiunea Unglerus

Îți surâde ideea unei călătorii într-un sat medieval din Patrimoniul Mondial UNESCO? Atunci, e bine să știi că și în Biertan, județul Sibiu, poți folosi cardul de vacanță pentru a te caza la una dintre cele două pensiuni Unglerus. Complexul medieval te va transporta cu siguranță în timp, dar te vei bucura totodată de confort contemporan. Restaurantul pensiunii, construit în secolul al 17-lea, face parte din Biserica Fortificată din Biertan.

Oricând simți nevoia să te relaxezi, folosește cardul de vacanță Pluxee Turist pentru te bucura de oportunitatea unui concediu minunat în destinațiile preferate. Iar dacă vrei să ai parte de o vacanță la un preț special, profită de promoțiile pregătite pentru tine de partenerii Pluxee.

 

Sursă foto: iStock