Motivare angajați

Image
Mesaje de sarbatori angajati. Mesaje de Craciun. Urari de sarbatori - Pluxee

Motivare angajați

Mesaje de sărbători inspirate - pentru colegi, șefi și clienți

Se apropie sărbătorile și îți dorești să le faci o surpriză plăcută colegilor, șefilor sau clienților? Demonstrează-le cât îi prețuiești printr-un gest aparent mărunt, însă încărcat de semnificație: un mesaj de Crăciun. Mesajele de sărbători reprezintă o metodă de a le demonstra oamenilor din jurul tău cât de mult contează pentru tine. Află în continuare cum să compui cele mai inspirate urări și descoperă câteva exemple pe care ți le-am pregătit pentru a-ți simplifica misiunea.

Citește mai mult
Image
targuri de craciun

Motivare angajați

Târgurile de Crăciun sunt locul perfect pentru a-ți umple sufletul de bucurie și a te simți din nou ca în copilărie. An de an, cele mai frumoase târguri de sărbători devin adevărate atracții turistice și atrag vizitatori din întreaga țară. Ești în căutarea unor cadouri inspirate sau pur și simplu îți dorești să trăiești din plin farmecul sărbătorilor? Descoperă noi destinații de vis, perfecte pentru vacanța de iarnă.

Image
Cadouri de Craciun sau sarbatori - Pluxee Romania

Motivare angajați

Sărbătorile de iarnă sunt ocazia perfectă de a le aduce bucurie oamenilor din viața ta. Iar unul dintre cele mai simple moduri de a face asta este prin intermediul unui cadou oferit din suflet. Dacă pentru familie sau prietenii apropiați poate fi simplu să alegi un dar inspirat, cadourile de Crăciun sau de sărbători pentru colegi pot fi o provocare. Din fericire, există o soluție simplă, care te va ajuta să le oferi din prima colegilor tăi cadouri inspirate. Descoperă în continuare despre ce este vorba.

Image
lista magazine card cadou

Motivare angajați

Cardul Pluxee Cadou este cel mai inspirat dar pe care îl poți face echipei tale de sărbători. Cu ajutorul acestuia, fiecare angajat se poate bucura de o experiență personalizată, alegându-și cadourile preferate. Află ce fel de produse și servicii pot fi achiziționate cu Pluxee Cadou și descoperă câțiva dintre cei mai cunoscuți parteneri care îl acceptă ca metodă de plată.

Image
folosire vouchere vacanta

Motivare angajați

Voucherele de vacanță se acordă exclusiv pe card și îți oferă oportunitatea de a petrece un concediu relaxant și distractiv în destinația dorită din România. Vrei să te bucuri de toate avantajele oferite de a acest beneficiu extrasalarial? Află în continuare ce valoare au cardurile de vacanță, ce servicii poți achiziționa cu ajutorul acestora și unde le poți folosi.

Image
platforma locatii vacante

Motivare angajați

Cât de simplu este să-ți rezervi un concediu în destinația preferată din România? De acum este mai ușor ca oricând, pentru că ai la dispoziție o platformă cu ajutorul căreia găsești destinații din întreaga țară, unde poți achita vacanța cu cardul Pluxee Turist. În plus, platforma este conectată cu site-ul Booking.com, pentru a-ți putea rezerva cât mai rapid sejurul dorit. Află mai multe despre cum îți cauți și rezervi vacanța pe noua platformă.

Image
activitati 1 iunie ziua copilului

Motivare angajați

Timpul petrecut alături de copii este întotdeauna special și merită trăit din plin. Dacă ești în căutarea unor idei inspirate pentru Ziua Copilului, ți-am pregătit o listă cu activități potrivite pentru cei mici. În plus, te vei bucura să afli că toate pot fi achitate prin intermediul cardului Pluxee Cultura.

Image
Motivare angajati

Motivare angajați

Motivarea angajaților poate fi o provocare, mai ales dacă nu știi de unde să începi. În primul rând, ai nevoie să-ți dai seama dacă membrii echipei tale sunt demotivați, iar ulterior trebuie să alegi metodele de motivare potrivite. Fiecare angajat are propria sa personalitate și propriile sale necesități, însă există soluții prin care poți mulțumi întreaga echipă. Află mai multe despre soluțiile pe care le ai la dispoziție.

Image
muzee bucuresti

Motivare angajați

Bucureștiul îți oferă oportunitatea de a vizita unele dintre cele mai frumoase și interesante muzee din țară. Dacă vrei să le descoperi, ți-am pregătit o listă cu top 10 muzee mai mult sau mai puțin cunoscute, cărora merită să le calci pragul. În plus, poți achita biletul de intrare cu cardul tău Pluxee Cultura, destinat activităților de timp liber.

Image
Cadouri de Craciun sau sarbatori - Pluxee Romania

Motivare angajați

Cardul Pluxee Cadou reprezintă o experiență personalizată pentru fiecare membru al echipei. Prin intermediul său, angajații tăi își pot alege chiar ei cadourile preferate, de la magazine din întreaga țară. Pot plăti inclusiv online și se bucură de oferte speciale de la partenerii noștri. Află de ce merită să acorzi Pluxee Cadou de sărbători, care sunt avantajele acestuia și cum poate fi folosit de angajați.

Image
marire de salariu, fata in fata laptopului, Pluxee

Motivare angajați

Îți dorești să obții o mărire salarială, însă nu știi cum să abordezi situația? Obținerea unei măriri necesită pregătire și argumentare solidă, pentru a demonstra că meriți un salariu mai mare sau mai multe beneficii. Află care sunt momentele potrivite pentru a cere o mărire, ce procent să ceri și cum să-ți argumentezi discursul.

Image
5 motive sa vizitezi moldova

Motivare angajați

Moldova este destinația de vacanță pe care ți-o recomandăm de fiecare dată când vrei să redescoperi farmecul României. Vei găsi aici mâncare bună, muzee și cetăți medievale care merită explorate, precum și peisaje de vis. În plus, îți vei putea achita cazarea cu cardul de vacanță Pluxee Turist. Iată câteva dintre locurile din Moldova unde merită să ajungi cât mai curând.

Image
Echilibru job viata personala

Motivare angajați

Atunci când pui accent pe echilibrul între viața personală și cea profesională a angajaților, încurajezi starea de bine a echipei și creezi un mediu de lucru sănătos. Ce poți face pentru a te asigura că angajații tăi se bucură de echilibrul de care au nevoie? Descoperă câteva soluții simple și eficiente pe care le poți aplica.

Image
cele mai frumoase partii de schi din romania

Motivare angajați

Vacanța de iarnă este momentul perfect pentru a te relaxa și a-ți încărca bateriile cu un concediu de neuitat. Iar atunci când concediul include și câteva zile de schiat, vacanța se anunță a fi și mai distractivă. Alege-ți pârtia de schi preferată și nu uita să-ți folosești cardul Pluxee Turist pentru a achita cazarea și alte servicii incluse în pachetul de vacanță.

Image
Motivare angajati

Motivare angajați

Sărbătorile sunt un moment perfect pentru a le oferi angajaților tăi un cadou prin care să le mulțumești pentru implicarea și loialitatea lor. Pentru ca darurile să fie cu adevărat apreciate, asigură-te acestea reprezintă o experiență personalizată pentru fiecare membru al echipei. Cum poți face asta? Ți-am pregătit câteva sugestii, care cu siguranță îți vor fi utile.

Image
vacanta craciun

Motivare angajați

Îți dorești să petreci o vacanță de Crăciun de neuitat, alături de familia ta? Rezervă din timp un concediu în cele mai frumoase destinații de iarnă din România. Iar, ca bucuria să fie completă, ține minte că poți achita vacanța cu Pluxee Turist, cardul tău de beneficii. Iată câteva destinații perfecte pentru vacanțe de familie, pe care ți le recomandăm cu încredere.