Motivare angajați

Image
activitati 1 iunie ziua copilului

Motivare angajați

Timpul petrecut alături de copii este întotdeauna special și merită trăit din plin. Dacă ești în căutarea unor idei inspirate pentru Ziua Copilului, ți-am pregătit o listă cu activități potrivite pentru cei mici. În plus, te vei bucura să afli că toate pot fi achitate prin intermediul cardului Pluxee Cultura.

Image
Cum personalizezi pachetul de beneficii extrasalariale, flexibile - Pluxee Romania

Motivare angajați

În ziua de astăzi, pachetele de beneficii extrasalariale au devenit mult mai complexe. Pe lângă salariu, angajatorii pot oferi un pachet care să cuprindă o serie de avantaje, de la cardurile cu tichete de masă sau cadou, până la asigurări medicale, pensii private sau abonamente sportive. Dacă vrei să fii un angajator de top, este important să ții cont de acest aspect atunci când alegi beneficiile echipei tale. Oferind soluții care răspund la nevoile fiecărui angajat, îți menții o bună reputație pe piața locurilor de muncă, asigurându-te în același timp că echipa ta este motivată, implicată și loială.

Image
Metode prin care măsori implicarea și fericirea angajaților - femeie cu baloane- Pluxee Romania

Motivare angajați

Orice angajator știe că satisfacția echipei sale este un factor cheie în atingerea obiectivelor companiei. Atunci când angajații sunt fericiți și implicați în ceea ce fac, rezultatele se văd la nivel de productivitate, calitate a serviciilor, dar și în atmosfera generală de la locul de muncă. Cum știi însă ce simte fiecare membru al echipei tale în momentul de față? Descoperă în continuare de ce este bine să măsori periodic implicarea și fericirea angajaților tăi, precum și ce metode poți folosi pentru asta.

Image
card de vacanta

Motivare angajați

Îți dorești să te bucuri de o vacanță de neuitat în locurile preferate din România? Poți achita cazarea, precum și alte servicii conexe, cu ajutorul cardului tău Pluxee Turist. Iar dacă ești în căutarea inspirației, ți-am pregătit câteva idei de locații unde îți poți folosi cardul de vacanță pentru un concediu reușit.

Image
cazare la mare card vacanta

Motivare angajați

Poți să te bucuri de un concediu de vis la mare cu ajutorul cardului de vacanță? Sigur că da. Ai la dispoziție numeroase hoteluri și pensiuni unde poți plăti cu cardul de vacanță Pluxee Turist, astfel încât să îți poți petrece o vacanță pe gustul tău! Ți-am pregătit și noi câteva idei, pe care te invităm să le descoperi.

Image
cardul de masa

Motivare angajați

O masă gustoasă, la un restaurant românesc, îți poate readuce oricând energia și starea de bine. Iar dacă îți poți achita consumația cu cardul de masă, răsfățul este și mai mare. Oferă-ți oportunitatea unei mese savuroase și sănătoase la unul dintre restaurantele cu specific românesc care acceptă cardul de masă Pluxee Gusto.

Image
12 hoteluri si pensiuni cu cardul de vacanta

Motivare angajați

Vacanța este ocazia perfectă de a te bucura de un timp doar al tău, departe de responsabilitățile de zi cu zi. Oferă-ți cât mai des această oportunitate, mai ales că poți achita cazarea și serviciile incluse în pachetul turistic prin cardul Pluxee Turist. Descoperă 10 hoteluri și pensiuni unde poți achita sejurul cu cardul de vacanță.

Image
cardul de vacanta

Motivare angajați

Cardul de vacanță Pluxee Turist îți oferă oportunitatea de a te bucura de concedii relaxante în destinațiile preferate din România. Dacă abia l-ai primit de la angajatorul tău și nu știi cum să îl folosești, nu-ți face griji. Ți-am pregătit toate informațiile de care ai nevoie, de la avantajele cardului, până la cum te poți bucura de ofertele special pregătite de partenerii noștri.

Image
Mesaje de sarbatori angajati. Mesaje de Craciun. Urari de sarbatori - Pluxee

Motivare angajați

Se apropie sărbătorile și îți dorești să le faci o surpriză plăcută colegilor, șefilor sau clienților? Demonstrează-le cât îi prețuiești printr-un gest aparent mărunt, însă încărcat de semnificație: un mesaj de Crăciun. Mesajele de sărbători reprezintă o metodă de a le demonstra oamenilor din jurul tău cât de mult contează pentru tine. Află în continuare cum să compui cele mai inspirate urări și descoperă câteva exemple pe care ți le-am pregătit pentru a-ți simplifica misiunea.

Image
targuri de craciun

Motivare angajați

Târgurile de Crăciun sunt locul perfect pentru a-ți umple sufletul de bucurie și a te simți din nou ca în copilărie. An de an, cele mai frumoase târguri de sărbători devin adevărate atracții turistice și atrag vizitatori din întreaga țară. Ești în căutarea unor cadouri inspirate sau pur și simplu îți dorești să trăiești din plin farmecul sărbătorilor? Descoperă noi destinații de vis, perfecte pentru vacanța de iarnă.

Image
Cadouri de Craciun sau sarbatori - Pluxee Romania

Motivare angajați

Sărbătorile de iarnă sunt ocazia perfectă de a le aduce bucurie oamenilor din viața ta. Iar unul dintre cele mai simple moduri de a face asta este prin intermediul unui cadou oferit din suflet. Dacă pentru familie sau prietenii apropiați poate fi simplu să alegi un dar inspirat, cadourile de Crăciun sau de sărbători pentru colegi pot fi o provocare. Din fericire, există o soluție simplă, care te va ajuta să le oferi din prima colegilor tăi cadouri inspirate. Descoperă în continuare despre ce este vorba.

Image
lista magazine card cadou

Motivare angajați

Cardul Pluxee Cadou este cel mai inspirat dar pe care îl poți face echipei tale de sărbători. Cu ajutorul acestuia, fiecare angajat se poate bucura de o experiență personalizată, alegându-și cadourile preferate. Află ce fel de produse și servicii pot fi achiziționate cu Pluxee Cadou și descoperă câțiva dintre cei mai cunoscuți parteneri care îl acceptă ca metodă de plată.

Image
folosire vouchere vacanta

Motivare angajați

Voucherele de vacanță se acordă exclusiv pe card și îți oferă oportunitatea de a petrece un concediu relaxant și distractiv în destinația dorită din România. Vrei să te bucuri de toate avantajele oferite de a acest beneficiu extrasalarial? Află în continuare ce valoare au cardurile de vacanță, ce servicii poți achiziționa cu ajutorul acestora și unde le poți folosi.

Image
platforma locatii vacante

Motivare angajați

Cât de simplu este să-ți rezervi un concediu în destinația preferată din România? De acum este mai ușor ca oricând, pentru că ai la dispoziție o platformă cu ajutorul căreia găsești destinații din întreaga țară, unde poți achita vacanța cu cardul Pluxee Turist. În plus, platforma este conectată cu site-ul Booking.com, pentru a-ți putea rezerva cât mai rapid sejurul dorit. Află mai multe despre cum îți cauți și rezervi vacanța pe noua platformă.

Image
Motivare angajati

Motivare angajați

Motivarea angajaților poate fi o provocare, mai ales dacă nu știi de unde să începi. În primul rând, ai nevoie să-ți dai seama dacă membrii echipei tale sunt demotivați, iar ulterior trebuie să alegi metodele de motivare potrivite. Fiecare angajat are propria sa personalitate și propriile sale necesități, însă există soluții prin care poți mulțumi întreaga echipă. Află mai multe despre soluțiile pe care le ai la dispoziție.