Mesaje de sarbatori angajati. Mesaje de Craciun. Urari de sarbatori - Pluxee

Mesaje de sărbători inspirate - pentru colegi, șefi și clienți

29 Noiembrie 2023

Se apropie sărbătorile și îți dorești să le faci o surpriză plăcută colegilor, șefilor sau clienților? Demonstrează-le cât îi prețuiești printr-un gest aparent mărunt, însă încărcat de semnificație: un mesaj de Crăciun. Mesajele de sărbători reprezintă o metodă de a le demonstra oamenilor din jurul tău cât de mult contează pentru tine. Află în continuare cum să compui cele mai inspirate urări și descoperă câteva exemple pe care ți le-am pregătit pentru a-ți simplifica misiunea.

De ce merită să trimiți mesaje de sărbători

Cât de des ai ocazia de a le spune colegilor tăi că îi apreciezi? De-a lungul anului, tinzi să nu găsești întotdeauna contextul potrivit, sau te implici atât de mult în activitățile zilnice, încât nu îți faci timp pentru a-ți demonstra aprecierea. Sărbătorile sunt însă momentul perfect de a aduce bucuria în sufletul celor din jur, fie ei prieteni și familie, colegi, șefi, colaboratori sau clienți. 

Mesajele de sărbători contribuie la crearea unui mediu de lucru plin de energie pozitivă, fiind o modalitate de a întări conexiunile dintre colegi. Totodată, un mesaj scris din suflet poate contribui la creșterea motivației și implicării și la dezvoltarea unui mediu de lucru în care oamenii se simt susținuți.

Mesaje de sărbători inspirate - ce reguli să urmezi când scrii urări pentru colegi și clienți

Dacă în cazul familiei și prietenilor poți experimenta cu urări nonconformiste, când vine vorba de mesaje de sărbători business, este indicat să acorzi mai multă grijă conținutului. Iată câteva reguli de care să ții cont pentru a crea mesaje cât mai inspirate: 

  • Este de preferat să nu trimiți același mesaj de Crăciun către toți colegii, ci să personalizezi urarea, adăugând numele fiecăruia dintre ei. Evident, dacă în compania ta lucrează 500 de persoane, nu vei putea scrie câte o urare diferită, însă poți apela la aplicații sau site-uri ce îți permit să schimbi numele în text, în funcție de destinatar.
  • Evită să copiezi cuvânt cu cuvânt urări de pe internet - chiar dacă ți se pare că sună bine, cel mai probabil colegii tăi le vor primi și de la prieteni sau rude, iar gestul tău nu va mai părea special. O simplă mulțumire pentru munca depusă zi de zi poate valora mai mult decât crezi.
  • Dacă vrei să creezi mesaje interactive și să le livrezi cât mai ușor, apelează la site-uri care îți pun la dispoziție felicitări virtuale. În acest fel te asiguri că angajații tăi primesc rapid și sigur mesajele de sărbători, ba chiar ai la dispoziție o multitudine de modele din care să alegi.
  • Gândește-te la relația pe care o ai cu persoana căreia îi trimiți mesajul. O urare trimisă către un coleg care ți-e apropiat poate fi mai informală, însă în cazul unui colaborator sau al unui client, este bine să optezi pentru un mesaj mai neutru.
  • Este indicat să nu apelezi la texte care ar putea fi interpretate greșit. Chiar dacă oamenii cu care lucrezi îți sunt dragi, trebuie să iei în calcul faptul că între voi există o relație profesională, bazată pe respect reciproc. 

Oferă un dar special, care să însoțească mesajul. Poate fi o provocare să găsești daruri potrivite pentru toți membrii echipei, însă ai la îndemână o soluție simplă: cardul cadou de la Pluxee. Acesta le permite angajaților tăi să își aleagă chiar ei cadourile preferate, de la magazine din toată țara. În plus, partenerii Pluxee pregătesc frecvent promoții speciale pentru utilizatorii cardurilor Pluxee.

Citește și: Recunoașterea performanțelor angajaților: cum le arăți ca îi apreciezi

Mesaje de sărbători pentru angajați

Îți dorești să compui un mesaj special și emoționant pentru angajați? Folosește textele de mai jos ca punct de pornire și adaptează-le, în funcție de persoana către care le trimiți: 

  • Echipa noastră este o adevărată familie, iar tu ești un membru important al acesteia. Mă bucur că te avem alături de noi și îți doresc un Crăciun frumos și liniștit alături de cei dragi.
  • De când te-ai alăturat echipei noastre, ai avut întotdeauna un cuvânt bun și un zâmbet pentru fiecare dintre noi. Ești inima echipei și îți mulțumim pentru asta! Crăciun fericit!
  • Am avut un an plin de provocări, însă datorită oamenilor ca tine am reușit să ne menținem rezultatele bune și să rămânem o echipă unită și puternică. Îți mulțumesc! Sărbători fericite!
  • Fără oamenii din jur, viața noastră ar fi mai săracă și lipsită de sens. Ești una dintre acele persoane care aduc bună dispoziție și energie pozitivă în întreg biroul. Să ai un Crăciun minunat alături de cei dragi!
  • Îți mulțumesc pentru faptul că ești un membru de bază al echipei noastre. Dincolo de implicarea ta zilnică, apreciez faptul că știi să fii un coleg bun și un om de încredere în fiecare situație. Îți doresc un Crăciun minunat și un an nou care să-ți aducă tot ce îți dorești!

Mesaje de sărbători pentru șefi

Dacă ești în căutarea unui mesaj cât mai potrivit pentru șeful tău, ți-am pregătit câteva variante care îți pot fi de ajutor. În funcție de relația pe care o ai cu acesta și de modul de adresare din companie, poți adapta tonalitatea mesajului: 

  • Îți mulțumesc pentru îndrumare, susținere și încredere. Sărbători fericite și un an nou plin de realizări!
  • Îți doresc un Crăciun fericit alături de cei dragi și un an plin de oportunități și reușite!
  • Cu ocazia sărbătorilor, îți mulțumesc pentru un an în care ne-ai fost tuturor alături, ne-ai ghidat și ne-ai ajutat să creștem profesional. Să ai parte de bucurie și pace în această perioadă specială!
  • Sărbători minunate unui om extraordinar! Sper că ai parte de o pauză relaxantă, pe care o meriți din plin, după un an în care ne-ai fost zi de zi alături.
  • La final de an, vrem să îți mulțumim pentru că ne inspiri cu pasiunea ta. Să ai parte de un Crăciun plin de bucurie!
  • La mulți ani, șefule! Îți mulțumim că te străduiești zi de zi să transformi echipa noastră într-o a doua familie.

Știai că cel mai dorit beneficiu extra salarial este cardul de masa? Află mai multe despre beneficiile cardului de masă Pluxee Gusto.

Mesaje de sărbători pentru colaboratori sau parteneri de afaceri

Urările pentru colaboratori sunt de obicei mai formale, însă cu puțină imaginație le poți personaliza, astfel încât să aducă mai multă bucurie destinatarilor: 

  • În această perioadă specială, vrem să vă mulțumim pentru colaborarea foarte bună pe care am avut-o pe tot parcursul anului. Sperăm să aveți parte de bucurie și liniște alături de cei dragi. La mulți ani!
  • Ne bucurăm că am avut un an plin de reușite, datorită partenerilor noștri de încredere. Sperăm ca și în noul an să colaborăm cu succes și vă mulțumim că ne sunteți alături! Sărbători fericite! 
  • În această perioadă specială, vă dorim momente de bucurie alături de cei dragi. Vă mulțumim că ne sunteți alături și să ne auzim cu bine în anul următor!
  • Mulțumim pentru încredere și pentru colaborare - este foarte important să știm că putem conta pe un colaborator care a devenit aproape parte din compania noastră. Vă dorim sărbători cu bine și un nou an plin de bucurie!
  • Vă mulțumim că ne ajutați să le aducem clienților noștri bucurie! Sărbători fericite!
  • Încheiem un an cu multe realizări și vă mulțumim pentru contribuția valoroasă. Crăciun fericit!

    Citește și: Motivarea angajaților: rețeta performanței companiei tale

Mesaje de sărbători pentru clienți

Nu uita să le demonstrezi și clienților cât de mult îi apreciezi. Iată câteva idei de texte, pe care le poți adapta în funcție de abordarea companiei tale: 

  • La final de an, vă mulțumim pentru încrederea acordată și sperăm să ne rămâneți alături și în anul următor! Sărbători fericite alături de cei dragi!
  • Sărbători fericite! Mulțumim că ne sunteți alături și vă garantăm că puteți conta oricând pe noi. Crăciun fericit!
  • Crăciun fericit și un an nou plin de oferte atât de bune încât să vă întrebați dacă Moș Crăciun nu cumva a fost trimis de compania noastră!
  • Crăciunul e aici și avem un singur lucru pe lista noastră de dorințe: să vă oferim și în noul an produse și servicii de cea mai bună calitate. Sărbători fericite!
  • Sărbători fericite! Vă mulțumim că ne inspirați să facem mereu mai mult și să fim mai buni! 

Sperăm că ai găsit în acest articol toate ideile de care ai nevoie pentru a trimite cele mai inspirate mesaje de Crăciun. Îți reamintim că dacă îți dorești să le oferi angajaților tăi un dar de sărbători de care să se bucure din toată inima, îți stăm la dispoziție cu soluția perfectă: cardul Pluxee Cadou.