Mesaje sarbatori angajati

Cum trimiți cele mai frumoase mesaje de sărbători pentru angajați

7 Decembrie 2020

Îți dorești să le trimiți angajaților tăi mesaje inspirate cu ocazia sărbătorilor? Dacă vrei ca fiecare angajat să se simtă special, îți recomandăm să compui mesaje personalizate. Acestea vor demonstra că îți pasă și că pui preț pe toți membrii echipei. În cazul în care cauți un plus de inspirație, ți-am pregătit diferite idei de mesaje de sărbători pentru angajați.

Se apropie sărbătorile și îți dorești să le faci o surpriză plăcută angajaților tăi? Demonstrează-le cât îi prețuiești printr-un gest aparent mărunt, însă încărcat de semnificație: un mesaj de Crăciun. Indiferent de bugetul de care dispui în acest an pentru prime sau cadouri, mesajele de sărbători reprezintă o metodă de a rămâne aproape de echipa ta, mai ales în contextul actual. Descoperă în continuare câteva reguli și idei care te vor ajuta să pregătești surprize frumoase pentru angajații tăi.

Compune mesaje de sărbători personalizate pentru fiecare angajat

Te sfătuim să nu trimiți același mesaj de Crăciun către toți angajații, ci să personalizezi urarea, adăugând numele fiecărei persoane. Evident, dacă în compania ta lucrează 500 de persoane, nu vei putea scrie câte o urare diferită, însă poți apela la aplicații sau site-uri ce îți permit să schimbi numele în text, în funcție de destinatar.

Dacă ai o echipă relativ mică, poți compune mesaje de sărbători personalizate pentru fiecare angajat. Evită să copiezi cuvânt cu cuvânt urări de pe internet - chiar dacă ți se pare că sună bine, cel mai probabil angajații le vor primi și de la prieteni sau rude, iar gestul tău nu va mai părea special. O simplă mulțumire pentru munca depusă zi de zi poate valora mai mult decât crezi.

Citește și: Recunoașterea performanțelor angajaților: cum le arăți ca îi apreciezi

Alege o cale cât mai simplă și sigură de trimitere a mesajelor de sărbători

Cei mai mulți dintre noi își amintesc cu drag de felicitările primite prin poștă în fiecare an cu ocazia sărbătorilor. Există însă site-uri care îți pun la dispoziție felicitări virtuale. În acest fel te asiguri că angajații tăi primesc rapid și sigur mesajele de sărbători, ba chiar ai la dispoziție o multitudine de modele din care să alegi.

Alătură un dar mai mult sau mai puțin simbolic, dacă îți permite bugetul

Mesajele de sărbători sunt o modalitate excelentă de a le arăta angajaților tăi cât de mult îi apreciezi, însă un cadou care să însoțească urarea va reprezenta cu siguranță un prilej și mai mare de bucurie pentru fiecare membru al echipei. În funcție de buget, poți oferi prime, obiecte personalizate sau coșuri cu produse de sezon.

Un dar simplu de acordat, ce va fi cu siguranță pe placul angajaților tăi, este Cardul Cadou de la Pluxee. Acesta se încarcă online, de oriunde te-ai afla, iar angajații tăi pot folosi suma primită pentru a-și achiziționa singuri produsele preferate, de la un număr mare de magazine din întreaga țară.

Știai că cel mai dorit beneficiu extra salarial este cardul de masa? Află mai multe despre beneficiile cardului de masă Pluxee Gusto.

Idei de mesaje de Crăciun pentru angajați

Îți dorești să compui un mesaj special pentru angajați, însă inspirația nu este de partea ta? Folosește mesajele de mai jos ca punct de pornire și adaptează-le, în funcție de persoana către care le trimiți:

Echipa noastră este o adevărată familie, iar tu ești un membru important al acesteia. Mă bucur că te avem alături de noi și îți doresc un Crăciun frumos și liniștit alături de cei dragi.

De când te-ai alăturat echipei noastre, ai avut întotdeauna un cuvânt bun și un zâmbet pentru fiecare dintre noi. Ești inima echipei și îți mulțumim pentru asta! Crăciun fericit!

Nu a fost un an ușor, însă datorită oamenilor ca tine am reușit să ne menținem rezultatele bune și să rămânem o echipă unită și puternică. Îți mulțumesc! Sărbători fericite!

Fără oamenii din jur, viața noastră ar fi mai săracă și lipsită de sens. Ești una dintre acele persoane care aduc bună dispoziție și energie pozitivă în întreg biroul. Să ai un Crăciun minunat alături de cei dragi!

Îți mulțumesc pentru faptul că ești un membru de bază al echipei noastre. Dincolo de implicarea ta zilnică, apreciez faptul că știi să fii un coleg bun și un om de încredere în fiecare situație. Îți doresc un Crăciun minunat și un an nou care să-ți aducă tot ce îți dorești!

Dacă îți dorești să le oferi angajaților tăi și un dar de care să se bucure din toată inima, îți stăm la dispoziție cu soluția perfectă: cardul Pluxee Cadou.

Citește și: Motivarea angajaților: rețeta performanței companiei tale