Ce poti cumpara cu cardul Cadou Pass de la Sodexo
cardul cadou, sodexo

Ce poți cumpăra cu cardul Cadou Pass și de unde?

Cardurile cadou sunt unele dintre beneficiile preferate ale angajaților români, motivul fiind unul simplu: gama de produse ce pot fi achiziționate cu acestea este una foarte largă, iar tot mai multe magazine acceptă plata cu tichete cadou sau prin cardul Cadou Pass, care este și mai ușor de folosit. 

Principalele avantaje pe care le aduce varianta electronică constau în faptul că plățile se pot realiza rapid, contactless, iar soldul poate fi oricând consultant de utilizator în aplicația online. De asemenea, spre deosebire de varianta pe hârtie, Cadou Pass permite cumpărătorului să cheltuiască exact cât vrea, nemaifiind nevoie să se încadreze în suma fixă de pe tichet.

Ce fel de produse pot achiziționa angajații tăi prin Cadou Pass

Atunci când le acorzi angajaților Cadou Pass, le dai posibilitatea de a-și dărui acele lucruri pe care și le doresc sau de care au cea mai mare nevoie. Iată principalele categorii de produse pe care românii le cumpără cu acest tip de beneficii extra-salariale:

  • Articole vestimentare: tot mai multe lanțuri de magazine care comercializează îmbrăcăminte și încălțăminte acceptă plata prin tichetele sau cardurile Cadou Pass. Lista completă se poate consulta pe site, iar magazinele au afișate pe vitrină și pe pagina proprie metodele de plată. 
  • Electronice și electrocasnice: principalii retaileri din țară acceptă plata cu Cadou Pass pentru orice produs din ofertă, de la televizoare și telefoane până la electrocasnice mari pentru bucătărie și baie.
  • Mobilier: Cadou Pass este binevenit și pentru cei care vor să își amenajeze sau să își redecoreze spațiul în care locuiesc, fiind o modalitate de a achiziționa mobilă și accesorii pentru casă și grădină
  • Bijuterii și ceasuri: în preajma sărbătorilor fiecare persoană caută darurile perfecte pentru cei dragi, iar prin Cadou Pass angajații tăi au posibilitatea de a cumpăra bijuterii de calitate și de a-și permite astfel produse pentru care poate nu ar fi alocat aceeași sumă din banii prevăzuți pentru cheltuieli casnice
  • Produse de papetărie și cărți: în special înainte de începerea școlii, Cadou Pass poate fi utilizat pentru a cumpăra manuale, caiete și orice le mai este necesar elevilor. Iubitorii de literatură își pot cumpăra prin cardul cadou cărțile și revistele preferate.
  • Cosmetice și parfumuri: un număr mare de parfumerii și magazine de cosmetice acceptă plata cu Cadou Pass, așa că dacă vrei să îți ajuți angajații să se răsfețe cu produsele preferate, cardul cadou este o variantă perfectă
ACCESEAZĂ LISTA DE PARTENERI SODEXO

Când le poți oferi angajaților tăi Cadou Pass

Cardurile cadou pot fi acordate atât cu ocazia principalelor sărbători din an, cât și ca modalitate de a-ți recompensa angajații pentru rezultate, de exemplu atunci când organizezi concursuri de vânzări. Fiind neimpozabile în limita a câte 150 de RON de angajat, reprezintă o soluție excelentă de a le oferi ceva în plus oamenilor care lucrează pentru tine, făcând în aceeași timp o economie dacă faci comparație cu varianta în care ai acorda aceeași sumă în bani.

Pentru a rezolva totul rapid din punct de vedere operațional, poți alege să comanzi câte un card pentru fiecare angajat, iar de sărbători să le alimentezi cu suma dorită - în acest fel vei avea mai multă eficiență și te vei organiza mult mai ușor. În plus, angajații vor avea acces oricând la suma disponibilă, la tranzacții și la istoricul cardului, pe care le pot verifica în contul online de pe telefon sau calculator.

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.