card cultural

5 activități pentru timpul liber disponibile prin cardul Pluxee Cultura

19 August 2020

Timpul tău liber este prețios și merită trăit din plin, bucurându-te de activitățile preferate, alături de oamenii dragi. Indiferent că îți dorești să mergi la cinema, la teatru, la un concert sau la o competiție sportivă, ai la dispoziție numeroase moduri de a te deconecta de la rutina zilnică. În plus, poți folosi cardul cultural Pluxee Cultura pentru a-ți plăti biletele, astfel încât bugetul să fie ultimul lucru la care te gândești. Iată 5 idei de activități pentru timpul liber disponibile prin cardul Pluxee Cultura.

Eficiența și motivația angajaților tăi depind în mare măsură de echilibrarea timpului petrecut la birou cu viața personală. De aceea, cardul cultural de la Pluxee, beneficiul extrasalarial dedicat activităților culturale, a început în ultimii ani să fie acordat de tot mai mulți angajatori din România.

Deși te poți gândi că în această perioadă este o provocare să participi la evenimente, adevărul este că angajații tăi au nevoie mai mult ca oricând de activități care să îi relaxeze și să le ridice moralul. 

Iată 5 activități pentru timpul liber sigure și distractive, de care echipa ta se poate bucura prin intermediul cardului Pluxee Cultura, în plus vezi și cine acceptă tichete culturale. 

1. Cinema Drive-in prin iabilet.ro, un loc unde sunt acceptate tichete culturale

Filmele reprezintă o modalitate excelentă de a evada din rutină și de a intra într-o lume plină de magie și aventură. Cinematografele nu sunt deocamdată un spațiu 100% sigur pentru spectatori, dar asta nu înseamnă că arta stă în loc: revine la modă cinema-ul de tip drive-in, care era în vogă în anii 60. Amatorii de filme bune își pot viziona pelicula aleasă pe un ecran uriaș, rămânând totodată în siguranța propriei mașini. 

Biletele la drive-in cinema se pot achiziționa online, de pe iabilet.ro, iar plata se poate realiza și prin intermediul cardului Pluxee Cultura.

2. Teatru sub lună prin eventim.ro cu cardurile culturale

Ce poate fi mai plăcut decât să asiști la o piesă de teatru în aer liber, într-o noapte caldă și senină de vară? Pentru a evita orice risc de îmbolnăvire, teatrele aleg în prezent medii mai sigure în care să-și desfășoare spectacolele, iar piesele online sau reprezentațiile în aer liber câștigă teren. 

Angajații tăi își pot folosi cardurile de cultură sau tichetele culturale pentru a achiziționa pe internet, sigur și rapid, bilete la spectacolul favorit. 

Eventim.ro este unul dintre locurile care accepta tichete culturale.

Citește și:  Descoperă cardul Pluxee Cultura,beneficiul extra salarial dedicat timpului liber

3. Seară de ceai și lectură prin Cărturești

Cine spune că trebuie să pleci de acasă pentru a petrece o seară magică sau un weekend de poveste? Uneori nu ai nevoie decât de o carte bună și de un ceai aromat, care să te transporte peste mări și țări, în lumi imaginare. 

Prin intermediul cardului Pluxee Cultura, angajații tăi își pot comanda online de la Cărturești toate cărțile preferate, dar și un număr impresionant de accesorii ideale pentru timpul liber: albume de artă, cd-uri cu muzică, dvd-uri cu filme și concerte, pachete și seturi de ceai, jocuri de societate și multe altele.

4.Vizită în lumea dinozaurilor din Dino Parc, folosind cardul cultural

Pentru oameni mari și mici, părinți, copii și bunici, dinozaurii sunt mai aproape ca oricând. Nu este Jurassic Park și nici mașina timpului, ci o vizită la parcul tematic din Râșnov, unde natura se împletește cu știința și istoria. 

Dino Parc are o suprafață totală de 3 hectare și este în același timp o zonă de agrement și un muzeu în aer liber, în care vizitatorii pot admira 100 de dinozauri în mărime naturală. 

Biletele se pot achiziționa inclusiv prin cardul de activități culturale.

Citește și: Motivarea angajaților: rețeta performanței companiei tale 

5. O experiență de neuitat prin blt.ro

Blt.ro accepta tichete culturale / cardurile de cultura Pluxee și angajații tăi își pot achiziționa nu doar bilete la spectacole de teatru și concerte, ci și experiențe de neuitat, precum:

  • rafting pe râul Buzău
  • o tură de caiace pe lacul Herăstrău
  • un curs de navigație sau o masă la conacul Manasia
  • un zbor cu moto-parapanta. 

O astfel de experiență îi poate reda oricui energia de care are nevoie!

În cazul în care angajații tăi doresc să știe mai multe despre cine acceptă tichete culturale, îndrumă-i către aplicația Pluxee, în care pot verifica oricând lista partenerilor noștri.

Dacă nu oferi încă echipei tale cardurile Pluxee Cultura, îți stăm la dispoziție pentru a te ajuta să intri cât mai curând în posesia acestora, urmând ca ulterior să le încarci online, oricând dorești să le faci angajaților o surpriză plăcută.