cardurile pluxee

Ce și de unde poți cumpăra cu tichetele de masă, voucherele de vacanță și alte carduri Pluxee

11 Ianuarie 2019

Cardurile Pluxee deschid pentru tine o lume plină de oportunități. Cu ajutorul acestora, te poți bucura mai mult de lucrurile care contează cu adevărat în viața ta, cum ar fi o masă sănătoasă, un concediu relaxant sau timp liber de calitate. Află care sunt cele mai cunoscute carduri Pluxee și cum poate fi folosit fiecare dintre ele.

Cardurile și tichetele de masă sunt cele mai populare beneficii extra salariale care se acordă angajaților în România. Ce poți cumpăra cu cardul de tichete de masa ? Acesta este folosit pentru plata meselor la restaurant și a alimentelor, dar nu sunt singurele beneficii extra salariale pe care le pot primi angajații de la firmele pentru care lucrează.

Angajatorii au început să acorde mai multă atenție și altor beneficii extra salariale prevăzute de lege, precum cardurile de vacanță, cardul cadou sau cardul cultural. În acest articol, urmează să-ți povestim care sunt principalele bunuri și servicii care pot fi plătite cu cardurile Pluxee, dar și cum poți găsi cele mai apropiate magazine partenere Pluxee.

Îți alegi prânzul de unde vrei cu cardul de masă Pluxee Gusto 

Cardul de masa poate fi folosit pentru plata meselor în restaurante, în cantine dar și zonele de luat masa în centrele comerciale. De asemenea, cu Pluxee Gusto poți achita cumpărăturile de produse alimentare atât în hipermarketuri, cât și în magazinele de la colțul blocului. Majoritatea restaurantelor partenere acceptă și plata online cu cardul de masă Pluxee Gusto, deci poți să îți iei prânzul cu livrare, oriunde te afli. De asemenea, lista partenerilor noștri include, printre altele, și cafenele sau cofetării, rețele fast-food și firme de catering.

Cardul Pluxee Cadou oferă cadoul care poate fi orice alegi

De Crăciun, Paște, 8 martie sau de Ziua Copilului, cardul Pluxee Cadou este soluția ideală atât pentru angajați, cât și pentru angajatori. Primii vor avea ocazia să-și aleagă singuri cadoul, în funcție de preferințe sau de nevoi, în timp ce angajatorul scapă de grija alegerii unui cadou potrivit, obținând și câteva avantaje fiscale care aduc economii importante la buget. Cardul Cadou oferă angajatului posibilitatea să aleagă dintr-o gamă largă de bunuri, de la electrocasnice, telefoane și accesorii, până la flori, mobilă, haine, cosmetice și chiar jucării pentru cei mici.

(Re)descoperi România cu voucherele de vacanță Pluxee Turist

Un alt beneficiu extra salarial deja destul de popular printre români este cardul de vacanță sau voucherele de vacanță Pluxee Turist. Acestea pot fi utilizate pentru plata serviciilor în hoteluri, moteluri sau pensiuni. De asemenea, se poate plăti și la restaurantele acestora cu cardurile și voucherele de vacanță. Agențiile de turism nu sunt singurele care acceptă plata sejururilor cu cardul sau tichetele de vacanță.

Descoperă Cele mai frumoase locuri de vizitat în Romania!

Unde pot fi folosite cardurile Pluxee

Tichetele, voucherele și cardurile Pluxee pot fi folosite în locațiile celor peste 50.000 de parteneri Pluxee. Poți verifica online, pe site-ul nostru sau direct pe smartphone, cu aplicația mobilă Pluxee, care sunt cele mai apropiate magazine și unități comerciale care acceptă plata cu cardurile și tichetele Pluxee.

Află magazinele partenere din aplicația Pluxee

Harta interactiva din aplicația mobilă Pluxee este cel mai simplu și rapid mod să afli unde pot fi folosite toate cardurile și tichetele Pluxee. Aceasta este disponibilă pentru telefoanele Android sau iOS și poate fi descarcată în câteva secunde de pe Google Play sau din App Store.

Odata ce ai instalat-o pe telefon și te-ai autentificat în contul tău Pluxee (sau l-ai creat, în caz că nu ai un cont deja), trebuie să îi acorzi permisiunea să folosească locația ta. Așa vei vedea, fără să cauți, magazinele în care poți plăti cu cardul Pluxee. Dacă ești în căutare de ceva anume, poți să scrii direct denumirea unității comerciale în bara de căutare și ți se vor afișa informații despre tipul de card acceptat în magazinul respectiv și alte detalii importante. Cu ajutorul câmpului de căutari, poți să găsești, de exemplu, benzinăriile care acceptă vouchere sau carduri Pluxee.

Verifică accesând portalul online Pluxee

Poți să cauți și să verifici locurile unde poți să plătești cu tichetele și cardurile Pluxee direct pe site-ul nostru. Acest portal funcționează pe același principiu ca și harta din aplicația Pluxee. Vei putea selecta cardul cu care vrei să platești și în funcție de acesta să ți se afișeze locațiile pe hartă sau să verifici direct din bara de căutare. Printre altele, portalul Pluxee îți oferă posibilitatea să te autentifici și să ai acces la informații legate de cardul sau cardurile tale.