card de vacanta

5 destinații la munte unde achiți cazarea cu cardul de vacanță

20 Iulie 2020

Ți-e dor de un concediu la munte, într-o destinație plină de natură, unde să îți încarci bateriile? Țara noastră are nenumărate zone montante care merită vizitate și unde îți plăti vacanța cu cardul Pluxee Turist. Iată 5 locuri cu care poți începe, pentru a te bucura de un sejur de neuitat.

Te-ai pregătit de concediu și ai vrea să descoperi noi destinații, unde să te bucuri de liniște, răcoare și priveliști de vis? Chiar dacă în acest an vacanțele în afara țării nu sunt recomandate, din motive de siguranță, există încă multe locuri minunate în România, pe care le poți explora în tihnă.

Iată în continuare 5 zone care merită vizitate și unde te vei putea caza la munte prin plata cu tichetele de vacanță sau cardul Pluxee Turist:

1. Vatra Dornei - o destinație atractivă, unde te poți caza cu tichete de vacanță

O excursie în Bucovina se va dovedi atât un prilej bun de relaxare, cât și o șansă de a face zilnic drumeții în mijlocul naturii. Stațiunea Vatra Dornei este situată la o altitudine de 802 metri, fiind perfectă pentru iubitorii de munte, însă îți oferă acces și la sporturi acvatice, datorită faptului că în zonă curge râul Bistrița. Vei putea urca pe trasee mai mult sau mai puțin solicitante, te vei putea aventura la o plimbare cu barca pneumatică pe râu sau vei admira orașul și mănăstirile Bucovinei, la care ajungi foarte ușor din Vatra Dornei.

Tot aici ai posibilitatea de a încerca și terapia cu apă termală, izvoarele termale reprezentând un punct de atracție pentru vizitatorii regiunii.

Din punct de vedere al cazării, poți alege între hoteluri și pensiuni, în funcție de preferințe și de disponibilitate. De exemplu, te poți caza plătind cu cardul Pluxee Turist sau tichetele de vacanță la Hotel Dorna, una dintre cele mai apreciate unități de cazare din zonă.

2. Alege Piatra Neamț și te poți relaxa și caza la munte cu tichete de vacanță

Orașul Piatra Neamț este amplasat într-un bazin intramontan, așa că dacă vrei să te distanțezi de orașele aglomerate de la câmpie, vei găsi aici peisajul și liniștea de care ai nevoie. Îți recomandăm să vizitezi Lacul Bicaz - Izvorul Muntelui, una dintre principalele atracții din zonă, la care vei ajunge rapid cu mașina.

Chiar dacă drumețiile nu te pasionează în mod deosebit, fiecare zi petrecută în Piatra Neamț va fi un prilej de a te relaxa privind munții și pădurile ce împrejmuiesc orașul. Centrul vechi este și el un punct de atracție, mai ales dacă îți dorești să vezi clădiri încărcate de istorie.

Dacă alegi să îți achiți sejurul la munte prin cardul sau tichetele de vacanță Pluxee Turist, te poți caza în camerele elegante din vila Cochet Accommodation.

Citește și: 12 hoteluri si pensiuni unde te cazezi cu cardul de vacanta

3. Turda - o altă destinație unde poți folosi cardul de vacanță pentru a te caza

Deși este la mică distanță de Cluj Napoca, Turda nu este o localitate aglomerată, așa că este ideală pentru cei care vor să se rupă pentru câteva zile de freamătul orașelor mari. Pe lângă terasele și străduțele pline de farmec, străjuite de case vechi, vei găsi în zonă atracții care merită vizitate cel puțin o dată în viață: Salina Turda și Cheile Turzii.

Cheile Turzii sunt locul perfect pentru a admira zona de la înălțime sau a te aventura în peșteri și pe trasee de drumeție. Salina te va surprinde la fiecare pas, semănând mai degrabă cu un castel subpământean. Datorită măsurilor de siguranță, o poți vizita chiar și în această perioadă.

Poți alege să te cazezi cu cardul Pluxee Turist chiar în apropierea unei atracții turistice: Casa Zece este o pensiune fermecătoare, care îți pune la dispoziție și o curte numai bună pentru relaxare sau ca loc de joacă pentru cei mici.

4. Cazare la munte cu tichete de vacanță și la Băile Tușnad

Visezi la o vacanță într-un loc desprins din cărțile de povești, unde să fii înconjurat numai de păduri, munți și apă? Dacă da, merită să petreci o vacanță în stațiunea Băile Tușnad, aflată în depresiunea Ciucului, între Munții Harghita și Bodoc, la o altitudine de 650 de metri.

Unii turiști vin aici pentru baza de tratament balnear, alții vor să se bucure de natură și de traseele montane. În cazul în care îți dorești un traseu ușor, poți urca până la Turnul Apor, iar dacă ești dispus să mergi puțin mai mult pe jos sau să faci o plimbare scurtă cu mașina, vei putea ajunge la unul dintre cele mai frumoase lacuri din România - lacul Sfânta Ana.

Poți alege o variantă de cazare la munte cu plata prin tichete de vacanța sau Pluxee Turist, optând pentru Complexul Anna, care te așteaptă cu o terasă generoasă, perfectă pentru serile de vară.

Citește și: Cum pot fi folosite voucherele de vacanță

5. Bran - o altă destinație montană unde te cazezi cu cardul Pluxee Turist

Străinii îl cunosc din romanele cu vampiri, mai ales datorită faptului că în Bran se află castelul cu același nume, pe care mulți îl asociază cu romanul lui Bram Stoker, Dracula. Te asigurăm că nu vei avea de ce să te sperii în Bran, însă vei găsi multe locuri fermecătoare de vizitat, multe terase cu mâncare bună și o sumedenie de produse tradiționale.

Poți alege să te cazezi chiar în apropierea Castelului Bran sau poți prefera o zonă mai puțin vizitată a localității - oricare ar fi locul de cazare, vei avea ce explora în regiune.

Vila Transylvanian Inn este o locație muntoasă unde poți găsi cazare cu tichete și carduri de vacanță. În plus, îți oferă o priveliște spectaculoasă, de care merită să te bucuri în fiecare zi.

Dacă ești proprietar de hotel sau de pensiune, te invităm să faci parte din rețeaua Pluxee și să devii unul dintre partenerii noștri, acceptând plata prin cardurile Pluxee Turist. Vei avea astfel posibilitatea să îți crești vizibilitatea în rândul potențialilor oaspeți și să atragi mai mulți turiști.