cardul de vacanta

Cum se folosește cardul de vacanță și care sunt avantajele

22 Octombrie 2021

Cardul de vacanță Pluxee Turist îți oferă oportunitatea de a te bucura de concedii relaxante în destinațiile preferate din România. Dacă abia l-ai primit de la angajatorul tău și nu știi cum să îl folosești, nu-ți face griji. Ți-am pregătit toate informațiile de care ai nevoie, de la avantajele cardului, până la cum te poți bucura de ofertele special pregătite de partenerii noștri.

Ai primit un card de vacanță de la Pluxee de la angajatorul tău și vrei să știi totul despre acesta? Îți va fi de mare ajutor atunci când simți nevoia să iei o pauză de la muncă și de la viața de zi cu zi și să te răsfeți cu un concediu.

Cum se utilizează cardul de vacanță Pluxee Turist 

Cardul Pluxee Turist poate fi folosit pentru plata serviciilor de cazare și a meselor în hoteluri și pensiuni partenere Pluxee. Cu ajutorul lui poți achita pachete de vacanță în România.

Află mai multe despre avantajele cardului de vacanta: 

 •   Poți folosi suma oferită de către angajator timp de 1 an de zile din momentul încărcării;
 •   Nu este nevoie să consumi întreaga sumă dintr-o singură dată, ci te poți bucura cu banii rămași de mai multe vacanțe în care să vizitezi locuri de poveste din România.
 •   Ai la dispoziție un număr mare de unități de cazare partenere Pluxee din întreaga țară;
 •   Poți căuta hoteluri sau pensiuni care acceptă carduri de vacanță inclusiv prin Booking.com și Travelminit.ro. Simplu și comod: faci rezervarea pe platformă, achiți la fața locului cu cardul de vacanță Pluxee Turist;
 •   Folosind aplicația Pluxee vei putea găsi, în funcție de proximitate sau de alte criterii alese de tine, locurile în care pot fi utilizate voucherele de vacanță.

Rezervă-ți concediul cu cardul de vacanță 

Dacă ți-ai descărcat deja aplicația, îți va fi foarte simplu să îți găsești cazare:

 • Accesezi Map pentru hartă
 • Dai pe Search și introduci numele localității dorite
 • Din Filters selectezi Pluxee Turist, aplici filtrele și ai acces la cazările partenere

Astfel, vei putea vedea care sunt toate unitățile de cazare în care vei putea achita cazarea și masa cu cardul de vacanță Pluxee Turist. După ce ți-ai făcut o primă părere, poți căuta pensiunea sau hotelul ales pe platformele de rezervări online partenere Pluxee.

Una dintre ele și poate cea mai cunoscută este Booking.com. Pe această platformă sunt peste 20.000 de hoteluri și pensiuni din țară, dintre care peste 6000 fac parte din rețeaua de afiliați Pluxee, deci folosesc sistemul de booking cu plata cu cardul de tichete de vacanță.

O altă platformă, dedicată rezervărilor în unitățile de cazare din România, este Travelminit.ro. Accesând această platformă vei putea, cu doar câteva clickuri, să îți găsești locul unde vrei să îți petreci zilele libere. Este specificat la fiecare pensiune sau hotel ce fel de carduri de vacanță acceptă.

De asemenea, te poți adresa direct agențiilor de turism partenere Pluxee: 

 • Karpaten Turism
 • Daimon Turism
 • Eximtur
 • Holidayshop
 • Sindi Tour
 • Perfect Tour
 • Paralela 45
 • Phoenicia Hotels
 • Plaja.ro
 • Sunrise Travel
 • Travel Destination.

Ele îți vor putea trimite oferte de cazare pentru colțul de țară pe care ai decis să îl vizitezi și vor selecta acele unități care acceptă plata cu cardul de vacanță Pluxee Turist.

Cum poți beneficia de promoții cu cardul de vacanță Pluxee Turist

Poți face economii la bugetul de vacanță, dacă urmărești constant pagina de promoții sau în aplicația Pluxee, unde sunt anunțate promoțiile pe care le oferă partenerii noștri. Aici, vei putea găsi fie anumite concursuri cu premii, fie reduceri la diferite tipuri de produse sau servicii. Vei avea posibilitatea de a lua masa mai ieftin sau de a te bucura de o vacanță frumoasă cu mai puțini bani. 

Când ți-ai oferit ultima oară un concediu relaxant, în care să te detașezi de grijile zilnice și să uiți de rutină? Intră în aplicația Pluxee și profită de avantajele cardului de vacanță Pluxee Turist, beneficiul extra salarial ideal atunci când ai nevoie de o pauză. Gândește-te ce parte a țării noastre ți-ar plăcea să explorezi sau în ce loc ți-ar plăcea să revii și rezervă concediul mult visat. 

Dacă ți se întâmplă des să rămâi cu zile de concediu nefolosite, avem pentru tine o informație interesantă: cercetările arată că, departe de a fi o frână pentru performanță, vacanțele cresc, de fapt, productivitatea. Oamenii sunt pur și simplu mai eficienți atunci când sunt odihniți. 

Cercetătorul Mark Rosekind de la Alertness Solutions a constatat că efectul de răgaz al unei vacanțe poate crește performanța cu 80%. Timpii de reacție ai turiștilor care se întorc din concediu au crescut cu 40% potrivit studiului. Ce zici, nu-i așa că e momentul pentru un concediu?