Cum să eviți pierderea clienților în unitatea ta de cazare

Pentru o bună parte dintre noi, anul 2020 a fost unul extrem de solicitant. Astfel încât acum, odată cu relaxarea unor restricții, cu toții ne dorim să luăm o pauză și să plecăm într-o vacanță mult așteptată. Chiar dacă multe țări europene au condiții mai relaxate în ceea ce privește primirea de turiști străini, o bună parte dintre români continuă să prefere destinațiile locale.

Este, așadar, o bună șansă de a le demonstra că se face turism de calitate și în România, de a le crea experiențe unice care să îi determine să revină în unitatea ta de cazare. Pentru a putea obține un astfel de rezultat este nevoie de extrem de multă implicare și seriozitate, dar și de respectarea unor reguli care, încălcate, vor duce cu siguranță la pierderea oaspeților. De la curățenie și amabilitatea angajaților, până la a le oferi opțiuni multiple de plată, toate vor cântări în decizia lor de a reveni.

Cele 9 lucruri care-ți pot face unitatea de cazare să piardă clienți

Cum eviti pierderea clientilor din hotelul sau pensiunea ta. Poți descărca infograficul și de aici.

Suntem aici să te susținem să bifezi cu ușurință cel puțin una dintre reguli: cea legată de metodele de plată. Acceptă plata cu tichetele Sodexo și vei fi cu un pas mai aproape nu doar de a-ți păstra clienții, ci chiar de a avea clienți fericiți și fideli. 

Intra si tu in reteaua partenerilor Sodexo

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.