Factura de afiliat, plata prin Direct Debit. Femeie la birou in fata laptopului.

De acum poți plăti automat factura de afiliat Sodexo prin Direct Debit

Avem o veste bună pentru comercianții parteneri Sodexo: facturile lunare de afiliat pot fi achitate de acum și mai simplu, prin intermediul serviciului Direct Debit. În continuare, îți vom povesti mai multe despre ce presupune această metodă de plată, cum o activezi și ce avantaje îți aduce.

Ce presupune serviciul Direct Debit

Până de curând, ca afiliat Sodexo aveai trei variante prin care puteai achita factura lunară de prestări servicii: transfer la casieria băncii, transfer bancar sau online, prin platforma de plată Netopia. Pentru că știm că ești o persoană activă și că timpul tău este prețios, ne-am dorit să îți oferim o alternativă de plată și mai simplă. Am decis astfel să îți punem la dispoziție varianta Direct Debit, una dintre cele mai populare metode de plată pentru facturile recurente.

Direct Debit este un serviciu destinat plăților recurente, cum ar fi facturile pentru utilități. În loc de a efectua plata personal, îți poți împuternici banca să transfere automat banii, odată ce se emite factura furnizorului. Practic, valoarea de plată e transmisă direct către bancă, suma este retrasă din contul tău, iar tu nu mai ai de ce să-ți faci griji pentru achitarea acesteia. Activând Direct Debit pentru facturile Sodexo, te asiguri că factura de prestări servicii se achită lunar automat, la data scadentă.

Ce avantaje ai când faci plata prin Direct Debit

Probabil ți-ai dat seama deja că serviciul Direct Debit este o variantă de plată modernă și mult mai rapidă. Iată ce avantaje ai atunci când alegi această metodă de a achita facturile Sodexo:

  • Câștigi timp, iar timpul este un aspect important când ai mai multe activități de gestionat și un program încărcat.
  • Plățile se realizează sigur, banca făcând automat transferul. Atunci când accesezi serviciul de Direct Debit ai posibilitatea de a seta o limită maximă a sumei virate către fiecare furnizor în parte. 
  • Nu ai de ce să mai cauți în fiecare lună datele pentru a efectua plata, atâta timp cât totul se realizează automat.
  • Ai o responsabilitate în minus și plătești întotdeauna factura până la data scadentă.
  • Eviți drumurile la bancă sau la casierii.
  • Rămâi în continuare la curent cu informațiile contului tău de partener Sodexo. Facturile se plătesc în ziua datei scadente, iar dacă apelezi la acest serviciu e necesar doar să te asiguri că ai bani suficienți în cont pentru ca banca să poată face transferul. Noi te vom anunța, ca de obicei, cu privire la sumă și data scadentă.

În final, tot ce mai trebuie să știi este că acordul de debitare agreat cu banca are o limită maximă pe care o putem debita. Dacă totalul facturilor tale depășește limita maximă, factura va trebui achitată manual. 

Ca să activezi serviciul Direct Debit pentru facturile tale Sodexo, adresează-te băncii la care ai deschis contul de persoană juridică. Vei semna contractul, iar mai departe facturile către Sodexo se vor achita automat, simplu și fără griji.

În ziua de astăzi, când ritmul vieții e tot mai alert, e bine să poți simplifica anumite procese recurente, precum plata facturilor. Câștigă mai mult timp pentru tine și pentru activitățile importante, alegând să achiți factura de afiliat Sodexo prin Direct Debit. 

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.