mega image plata cu card de masa , mastercard - sodexo.ro

Plata cu cardul de masă Gusto la Mega Image, poate aduce angajaţilor tăi premii constând în excursii şi vouchere de cumpărături

Beneficiile extra salariale nu mai sunt un moft ! În multe companii ele fac parte din pachetul salarial oferit de angajator şi sunt considerate esenţiale pentru desfăşurarea business-ului (conform unui studiu al Asociaţiei Profesionale a Emitenţilor de Tichete).

Cardurile de masă sunt beneficiul preferat al românilor, iar pentru companii reprezintă un instrument valoros, folosit pentru a-i atrage şi a-i motiva la locul de muncă. Pe piaţa atât de dinamică a forţei de muncă în care multe organizaţii se confruntă cu fluctuaţii de personal, acestea pot face diferenţa.

Pentru angajaţi, ele sunt o componentă semnificativă a veniturilor lunare totale, deoarece asigură hrana. Şi mai mult decat atât, încurajează o alimentaţie sănătoasă și o masă caldă pe zi.

Cardul de masă Gusto oferă angajaților o experiență extraordinară prin multitudinea de posibilităţi pe care le au la dispoziţie pentru a alege alimentele preferate.

Pentru ca beneficiarii nostri să poată alege dintr-o varietate cât mai mare de magazine, aducem constant parteneri noi in reţeaua noastră şi oferim discounturi şi promoţii atractive care să adauge valoare beneficiilor extra salariale pe care le primesc.

Plătind cu cardul de masă Gusto în oricare dintre magazinele Mega Image şi Shop&Go în perioada 30 septembrie – 20 noiembrie 2022, angajaţii tăi intră în campania promotională „Toate drumurile de weekend te duc oriunde ai visat”. Pentru mai multe detalii consultă Regulamentul Campaniei Promoționale, disponibilaici.

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.